Descoperă
vinurile noastre
Direct de la cramă
-
Rară Neagră Saperavi 42.00 leiAdaugă în coș
SOIURI: Rară Neagră, Saperavi
VINIFICAȚIE: Maturat în barrique franțuzesc de stejar timp de 6 luni.
ASPECT: Roșu-rubiniu intens
AROMA: Prune uscate, cireșe negre, scorțișoară, cu note de lemn dulce, piper și coajă de pâine
GUST: catifelat, cu note de ciocolată, vanilie și un post gust armonios.
ASOCIERI CULINARE: Miel la cuptor, paste cu sos roșu, carne de vânat, costiță de porc la grătar, Gorgonzola, Cheddar
Temperatura ideala de servire este de 20 ̊C -
Fetească Neagră Malbec 42.00 leiAdaugă în coș
SOIURI: Feteasca Neagră / Malbec
SOL: Luto-argilos
REGIUNEA de sud a Moldovei; Valul lui Traian
VINIFICAȚIE: Maturat în barrique franțuzesc de stejar timp de 6 luni
AROMA: Prune uscate, fructe de pădure, cacao, coacăze, scorțișoară, piper negru.
ASPECT: Roșu-rubiniu intens
GUST: Plin, echilibrat, cu note de ciocolată, vanilie și un post gust catifelat de lungă durată
ASOCIERI CULINARE: Brisket de vită, paste cu sos roșu, carne de vânat, costiță de porc la grătar, Gorgonzola picantă,
Cheddar
Temperatura ideala de servire este de 20 ̊C -
Cabernet Sauvignon Fetească Neagră 42.00 leiAdaugă în coș
SOIURI: Cabernet Sauvignon/Fetească Neagră
SOL: Luto-argilos
REGIUNEA de sud a Moldovei: Valul lui Traian
VINIFICAȚIE: Maturat în barrique franțuzesc de stejar timp de 6 luni
AROMA: Cireșe negre, fructe de pădure, coacăze, ciocolată, piper
ASPECT: Roșu-rubiniu intens
GUST: Plin, echilibrat, note de ciocolată, vanilie și un post gust catifelat de lungă durată
ASOCIERI CULINARE: Brisket de vită, paste cu sos roșu, carne de vânat, costiță de porc la grătar, parmesan.
Temperatura ideală de servire este de 20 ̊C -
Rose Rară Neagră 42.00 leiAdaugă în coș
SOIURI: Rară Neagră
SOL: Luto-argilos
REGIUNEA de sud a Moldovei; Valul lui Traian
VINIFICAȚIE: Recoltarea și selectarea manuală a strugurilor, vinificat prin metoda clasică la temperatura controlată
ASPECT: Culoare roz somon, nuanțe de petale de trandafir
AROMA: Zmeură, căpșuni, note fine florale și de grepfrut
GUST: Proaspăt, fructat și ușor mineral
ASOCIERI CULINARE: Dorada la grătar cu unt de salvie, creveți la tigaie cu rozmarin, piept de pui in sos Dijon, salata Nicoise
Temperatura ideala de servire este de 14 ̊C -
Sorginte 42.00 leiAdaugă în coș
SOIURI: Cabernet Sauvignon/Merlot
SOL: Luto-argilos
REGIUNE de sud a Moldovei; Valul lui Traian
VINIFICAȚIE: Recoltarea și selectarea manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică la temperatura controlată
ASPECT: Roz somon, cu nuanța petalelor de trandafir
AROMA: Zmeură, căpșuni, grepfruit, note fine florale
GUST: Proaspăt, fructat, ușor mineral
ASOCIERI CULINARE: Lobster și scoici, doradă la grătar cu unt de salvie, creveți la tigaie, piept de pui în sos Dijon, sushi.
Temperatura ideala de servire este de 14 ̊C. -
Viorica Pinot Grigio 42.00 leiAdaugă în coș
SOIURI: Viorica / Pinot Grigio
SOL: Luto-argilos
REGIUNEA de sud a Moldovei; Valul lui Traian
VINIFICATIE: Recoltarea și selectarea manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică la temperatura controlată
ASPECT: Pai cu nuanțe vezui
AROMA: Miere de albini, flori de salcâm, note de piersică galbenă și pepene galben
GUST: Proaspăt, cu aciditate echilibrată, rotund fructat
ASOCIERI CULINARE: Stridii, melci, tartar de somon cu avocado, creveți în sos curry, file de sturion la cuptor, escalop fraged
de vită
Temperatura ideală de servire este de 14 ̊C -
Aligote Muscat Ottonel 42.00 leiAdaugă în coș
SOIURI: Aligote / Muscat Ottonel
SOL: Luto-argilos
REGIUNE de sud a Moldovei; Valul lui Traian
VINIFICAȚIE: Recoltarea și selectarea manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică la temperatura controlată
ASPECT: Galben pai cu nuanțe aurii
AROMA: Floare de portocal, caprifoi, pepene galben copt, litchi
GUST: Proaspăt, floral, ușor citric și mineral
ASOCIERI CULINARE: Curry de pește cu migdale, caracatita aromata la gratar, file de biban la cuptor, piept de pui cu sos Dijon
Temperatura ideala de servire este de 14 ̊C -
Sauvignon Blanc Chardonnay 42.00 leiAdaugă în coș
SOIURI: Sauvignon Blanc/ Chardonnay
SOL: Luto-argilos
REGIUNE de sud a Moldovei; Valul lui Traian
VINIFICATIE: Recoltarea și selectarea manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică la temperatura controlată
ASPECT: pai cu nuanțe verzui
AROME: coacăză, lămâie verde, piersică albă, grapefruit
GUST: proaspăt, aciditate echilibrată, rotund, fructat, nuanțe de piersică
ASOCIERI CULINARE: stridii, melci, tartar de somon cu avocado, creveți în sos curry, file de sturion la cuptor
Temperatura ideală de servire este de 14 grade C -
Chardonnay 42.00 leiAdaugă în coș
SOI: Chardonnay
SOL: Luto-argilos
REGIUNE de sud a Moldovei; Valul lui Traian
VINIFICAȚIE: Maturat în barrique franțuzesc de stejar timp 3 luni
AROMA: Seducător și proaspăt, cu note delicioase de miere de albine, pară și ananas.
ASPECT: Galben pai, ușor translucid
GUST: Proaspăt și revigorant, aciditate echilibrată și rotunjime fructată
ASOCIERI CULINARE: Pui la gratar, stridii, melci, tartar de somon cu avocado, creveți în sos curry
Temperatura ideală de servire este de 14 grade -
Rară Neagră 43.00 leiAdaugă în coș
SOI: Rară Neagră
SOL: Luto-argilos
REGIUNE de sud a Moldovei; Valul lui Traian
VINIFICAȚIE: prin metoda Charmant
ASPECT: nuanță delicată de roz somon, similară petalelor de trandafir
AROMĂ: căpșună, grapefruit, accentuate de o notă subtilă de petale de flori roz
GUST: o experiență rafinată, completată armonios de o aciditate crocantă
ASOCIERI CULINARE: bruschete de somon, tartar de ton, pui la cuptor, branzeturi brie și gorgonzola, prăjituri delicate -
Muscat Viorica 43.00 leiAdaugă în coș
SOI: Muscat/ Viorica
SOL: Luto-argilos
REGIUNE de sud a Moldovei; Valul lui Traian
VINIFICAȚIE: prin metoda Charmant
ASPECT: galben pai cu nuanțe subtile verzui
AROMA: miere de albine, flori de salcâm, note delicate de pepene galben
GUST: proaspăt, echilibrat cu nuanțe de piersică galbenă
ASOCIERI CULINARE: aperitive ușoare, crochete de peste, tartine cu brânză de capră și miere, cu creveți, brânzeturi și
deserturi de sezon -
Banc de Blancs 43.00 leiAdaugă în coș
SOI: Chardonnay
SOL: Luto-argilos
REGIUNE de sud a Moldovei; Valul lui Traian
VINIFICAȚIE: prin metoda Charmant
ASPECT: galben pai cu delicate nuanțe verzui
AROMA: note de citrice, de lamaie verde, grapefruit și lime
GUST: proaspăt și echilibrat, textură rotundă, fructuozitate și un post gust de citrice
ASOCIERI CULINARE: fructe de mare, păstrăv la grătar, piept de curcan la cuptor cu legume proaspete și branzeturi brie și
camembert -
Frizzante 41.00 leiAdaugă în coș
DESCRIERE: Pétillant și revigorant, vinul frizzante alb este o poveste gustativă spusă cu rafinament. Realizat cu grijă, din
struguri selecționați manual.
AROME: Emană arome subtile de floare de portocal, pepene galben și lime.
GUST: Fin, ușor efervescent, completat de o aciditate echilibrată, cu nuanțe de caprifoi și pere coapte.
ASPECT: Nuantă distinsă de galben-pai.
FERMENTARE: Bulele fine se datorează fermentării lente la temperatură scăzută, cu o presiune de 1.4-1.8 bari. -
Frizzante 41.00 leiAdaugă în coș
DESCRIERE: Pétillant și revigorant, vinul frizzante rose este o poveste gustativă spusă cu rafinament. Realizat cu grijă, din
struguri selecționați manual.
AROME: Emană arome de zmeură, rodie și nectarine coapte.
GUST: Fin, ușor efervescent, completat de note de căpșuni, zmeură și petale de trandafir.
ASPECT: Nuantă distinsă de roz pal.
FERMENTARE: Bulele fine se datorează fermentării lente la temperatură scăzută, cu o presiune de 1.4-1.8 bari -
Rara Neagra Syrah Feteasca Neagră 120.00 leiAdaugă în coș
SOI: Rară Neagră/ Syrah/ Fetească Neagră
SOL: Luto-argilos
REGIUNE de sud a Moldovei; Valul lui Traian
VINIFICAȚIE: Maturat în barrique franțuzesc de stejar timp 12 luni
ASPECT: roșu cărămiziu
AROME: fructe negre de pădure, prune coapte, vanilie, piele, ciocolată
GUST: armonios, cu aciditate echilibrată și tanini fini
ASOCIERI CULINARE: Ragu de miel cu măsline și ardei, bucate la grătar, bacon, brisket de vită, carne de vânat, costiță de porc
la grătar,
Temperatura ideală de servire este de 18 grade C -
Saperavi 120.00 leiAdaugă în coș
SOI: Saperavi
SOL: Luto-argilos
REGIUNE de sud a Moldovei; Valul lui Traian
VINIFICAȚIE: recoltarea și selectarea manuală a strugurilor obținuți din vița de vie de 40 ani
ASPECT: roșu cărămiziu
AROME: piper negru, cireșe, vanilie, condimente și ciocolată
GUST: catifelat, cu note de ciocolată și vanilie, post-gust de lungă durată
ASOCIERI CULINARE: brisket de vită, paste cu sos roșu, carne de vânat, costiță de porc la grătar, brânzeturi tari.
Temperatura ideală de servire este de 18 grade C -
Pinot Grigio 105.00 leiAdaugă în coș
SOI: Pinot Grigio
SOL: Luto-argilos
REGIUNE de sud a Moldovei; Valul lui Traian
VINIFICAȚIE: Struguri recoltați și selectați manual, apoi vinificați cu grijă prin metoda clasică, la temperatura controlată
ASPECT: culoare roz somon, nuanțe de petale de trandafir
AROMĂ: plăcută și delicată de trandafir, căpșuni, zmeură și fagi
GUST: proaspăt, cu note de grapefruit, lime și o aciditate plăcută
ASOCIERI CULINARE: bucate din pește, antreuri cu fructe de mare, creveți, legume la grătar, salate
Temperatura ideală de servire este de 14 grade C -
Chardonnay Cabernet Sauvignon 105.00 leiAdaugă în coș
SOI: Chardonnay/ Cabernet Sauvignon
SOL: Luto-argilos
REGIUNE de sud a Moldovei; Valul lui Traian
VINIFICAȚIE: barriqat în cupaj cu Cabernet Sauvignon, vinificat în alb timp de 12 luni
ASPECT: pai cu nuanțe verzui
AROME: miere de albine, pară, ananas, lemn dulce, pâine prăjită, unt
GUST: Proaspăt și revigorant, aciditate echilibrată și rotunjime fructată
ASOCIERI CULINARE: Stridiile, creveți în sos curry, tartarul de somon și avocado.
Temperatura ideală de servire este de 14 grade C -
Fetească Neagră Saperavi 70.00 leiAdaugă în coș
SOI: Fetească Neagră/ Malbec
SOL: Luto-argilos
REGIUNE de sud a Moldovei; Valul lui Traian
VINIFICAȚIE: Maturat în barrique franțuzesc de stejar timp de cel puțin 9 luni
ASPECT: nuanță de roșu rubiniu intens
AROMA: fructe roșii de pădure, vanilie, cireșe, prune uscate, completate cu o subtilă infuzie olfactivă de piper negru
GUST: catifelat, plăcut, cu aciditate echilibrată, îmbină curajos note de ciocolată cu vanilie și un post-gust de lungă durată.
ASOCIERI CULINARE: paste cu sos roșu, carne de vânat, lasagna sau spaghetti bolognese, se completează cu brânzeturi tari.
Temperatura ideală de servire este de 18 grade C -
Viorica Muscat Ottonel 70.00 leiAdaugă în coș
SOI: Viorica/ Muscat Ottonel
SOL: Luto-argilos
REGIUNE de sud a Moldovei; Valul lui Traian
VINIFICAȚIE: Struguri recoltați și selectați manual, vinificați cu grijă prin metoda clasică, la temperatura controlată
ASPECT: galben pai
AROMA: note îmbietoare de miere de albine se combină cu florile de salcâm și pepene galben proaspăt
GUST: proaspăt, aciditate echilibrată, textură rotundă, fructuozitate distinctă
ASOCIERI CULINARE: stridii, creveți, caracatiță la grătar, camembert si brie
Temperatura ideală de servire este de 14 grade C