Descoperă
vinurile noastre

Direct de la cramă

  • Rară Neagră Saperavi 42.00 lei

    SOIURI: Rară Neagră, Saperavi
    VINIFICAȚIE: Maturat în barrique franțuzesc de stejar timp de 6 luni.
    ASPECT: Roșu-rubiniu intens
    AROMA: Prune uscate, cireșe negre, scorțișoară, cu note de lemn dulce, piper și coajă de pâine
    GUST: catifelat, cu note de ciocolată, vanilie și un post gust armonios.
    ASOCIERI CULINARE: Miel la cuptor, paste cu sos roșu, carne de vânat, costiță de porc la grătar, Gorgonzola, Cheddar
    Temperatura ideala de servire este de 20 ̊C

    Adaugă în coș
  • Fetească Neagră Malbec 42.00 lei

    SOIURI: Feteasca Neagră / Malbec
    SOL: Luto-argilos
    REGIUNEA de sud a Moldovei; Valul lui Traian
    VINIFICAȚIE: Maturat în barrique franțuzesc de stejar timp de 6 luni
    AROMA: Prune uscate, fructe de pădure, cacao, coacăze, scorțișoară, piper negru.
    ASPECT: Roșu-rubiniu intens
    GUST: Plin, echilibrat, cu note de ciocolată, vanilie și un post gust catifelat de lungă durată
    ASOCIERI CULINARE: Brisket de vită, paste cu sos roșu, carne de vânat, costiță de porc la grătar, Gorgonzola picantă,
    Cheddar
    Temperatura ideala de servire este de 20 ̊C

    Adaugă în coș
  • Cabernet Sauvignon Fetească Neagră 42.00 lei

    SOIURI: Cabernet Sauvignon/Fetească Neagră
    SOL: Luto-argilos
    REGIUNEA de sud a Moldovei: Valul lui Traian
    VINIFICAȚIE: Maturat în barrique franțuzesc de stejar timp de 6 luni
    AROMA: Cireșe negre, fructe de pădure, coacăze, ciocolată, piper
    ASPECT: Roșu-rubiniu intens
    GUST: Plin, echilibrat, note de ciocolată, vanilie și un post gust catifelat de lungă durată
    ASOCIERI CULINARE: Brisket de vită, paste cu sos roșu, carne de vânat, costiță de porc la grătar, parmesan.
    Temperatura ideală de servire este de 20 ̊C

    Adaugă în coș
  • Rose Rară Neagră 42.00 lei

    SOIURI: Rară Neagră
    SOL: Luto-argilos
    REGIUNEA de sud a Moldovei; Valul lui Traian
    VINIFICAȚIE: Recoltarea și selectarea manuală a strugurilor, vinificat prin metoda clasică la temperatura controlată
    ASPECT: Culoare roz somon, nuanțe de petale de trandafir
    AROMA: Zmeură, căpșuni, note fine florale și de grepfrut
    GUST: Proaspăt, fructat și ușor mineral
    ASOCIERI CULINARE: Dorada la grătar cu unt de salvie, creveți la tigaie cu rozmarin, piept de pui in sos Dijon, salata Nicoise
    Temperatura ideala de servire este de 14 ̊C

    Adaugă în coș
  • Sorginte 42.00 lei

    SOIURI: Cabernet Sauvignon/Merlot
    SOL: Luto-argilos
    REGIUNE de sud a Moldovei; Valul lui Traian
    VINIFICAȚIE: Recoltarea și selectarea manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică la temperatura controlată
    ASPECT: Roz somon, cu nuanța petalelor de trandafir
    AROMA: Zmeură, căpșuni, grepfruit, note fine florale
    GUST: Proaspăt, fructat, ușor mineral
    ASOCIERI CULINARE: Lobster și scoici, doradă la grătar cu unt de salvie, creveți la tigaie, piept de pui în sos Dijon, sushi.
    Temperatura ideala de servire este de 14 ̊C.

    Adaugă în coș
  • Viorica Pinot Grigio 42.00 lei

    SOIURI: Viorica / Pinot Grigio
    SOL: Luto-argilos
    REGIUNEA de sud a Moldovei; Valul lui Traian
    VINIFICATIE: Recoltarea și selectarea manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică la temperatura controlată
    ASPECT: Pai cu nuanțe vezui
    AROMA: Miere de albini, flori de salcâm, note de piersică galbenă și pepene galben
    GUST: Proaspăt, cu aciditate echilibrată, rotund fructat
    ASOCIERI CULINARE: Stridii, melci, tartar de somon cu avocado, creveți în sos curry, file de sturion la cuptor, escalop fraged
    de vită
    Temperatura ideală de servire este de 14 ̊C

    Adaugă în coș
  • Aligote Muscat Ottonel 42.00 lei

    SOIURI: Aligote / Muscat Ottonel
    SOL: Luto-argilos
    REGIUNE de sud a Moldovei; Valul lui Traian
    VINIFICAȚIE: Recoltarea și selectarea manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică la temperatura controlată
    ASPECT: Galben pai cu nuanțe aurii
    AROMA: Floare de portocal, caprifoi, pepene galben copt, litchi
    GUST: Proaspăt, floral, ușor citric și mineral
    ASOCIERI CULINARE: Curry de pește cu migdale, caracatita aromata la gratar, file de biban la cuptor, piept de pui cu sos Dijon
    Temperatura ideala de servire este de 14 ̊C

    Adaugă în coș
  • Sauvignon Blanc Chardonnay 42.00 lei

    SOIURI: Sauvignon Blanc/ Chardonnay
    SOL: Luto-argilos
    REGIUNE de sud a Moldovei; Valul lui Traian
    VINIFICATIE: Recoltarea și selectarea manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică la temperatura controlată
    ASPECT: pai cu nuanțe verzui
    AROME: coacăză, lămâie verde, piersică albă, grapefruit
    GUST: proaspăt, aciditate echilibrată, rotund, fructat, nuanțe de piersică
    ASOCIERI CULINARE: stridii, melci, tartar de somon cu avocado, creveți în sos curry, file de sturion la cuptor
    Temperatura ideală de servire este de 14 grade C

    Adaugă în coș
  • Chardonnay 42.00 lei

    SOI: Chardonnay
    SOL: Luto-argilos
    REGIUNE de sud a Moldovei; Valul lui Traian
    VINIFICAȚIE: Maturat în barrique franțuzesc de stejar timp 3 luni
    AROMA: Seducător și proaspăt, cu note delicioase de miere de albine, pară și ananas.
    ASPECT: Galben pai, ușor translucid
    GUST: Proaspăt și revigorant, aciditate echilibrată și rotunjime fructată
    ASOCIERI CULINARE: Pui la gratar, stridii, melci, tartar de somon cu avocado, creveți în sos curry
    Temperatura ideală de servire este de 14 grade

    Adaugă în coș
  • Rară Neagră 43.00 lei

    SOI: Rară Neagră
    SOL: Luto-argilos
    REGIUNE de sud a Moldovei; Valul lui Traian
    VINIFICAȚIE: prin metoda Charmant
    ASPECT: nuanță delicată de roz somon, similară petalelor de trandafir
    AROMĂ: căpșună, grapefruit, accentuate de o notă subtilă de petale de flori roz
    GUST: o experiență rafinată, completată armonios de o aciditate crocantă
    ASOCIERI CULINARE: bruschete de somon, tartar de ton, pui la cuptor, branzeturi brie și gorgonzola, prăjituri delicate

    Adaugă în coș
  • Muscat Viorica 43.00 lei

    SOI: Muscat/ Viorica
    SOL: Luto-argilos
    REGIUNE de sud a Moldovei; Valul lui Traian
    VINIFICAȚIE: prin metoda Charmant
    ASPECT: galben pai cu nuanțe subtile verzui
    AROMA: miere de albine, flori de salcâm, note delicate de pepene galben
    GUST: proaspăt, echilibrat cu nuanțe de piersică galbenă
    ASOCIERI CULINARE: aperitive ușoare, crochete de peste, tartine cu brânză de capră și miere, cu creveți, brânzeturi și
    deserturi de sezon

    Adaugă în coș
  • Banc de Blancs 43.00 lei

    SOI: Chardonnay
    SOL: Luto-argilos
    REGIUNE de sud a Moldovei; Valul lui Traian
    VINIFICAȚIE: prin metoda Charmant
    ASPECT: galben pai cu delicate nuanțe verzui
    AROMA: note de citrice, de lamaie verde, grapefruit și lime
    GUST: proaspăt și echilibrat, textură rotundă, fructuozitate și un post gust de citrice
    ASOCIERI CULINARE: fructe de mare, păstrăv la grătar, piept de curcan la cuptor cu legume proaspete și branzeturi brie și
    camembert

    Adaugă în coș
  • Frizzante 41.00 lei

    DESCRIERE: Pétillant și revigorant, vinul frizzante alb este o poveste gustativă spusă cu rafinament. Realizat cu grijă, din
    struguri selecționați manual.
    AROME: Emană arome subtile de floare de portocal, pepene galben și lime.
    GUST: Fin, ușor efervescent, completat de o aciditate echilibrată, cu nuanțe de caprifoi și pere coapte.
    ASPECT: Nuantă distinsă de galben-pai.
    FERMENTARE: Bulele fine se datorează fermentării lente la temperatură scăzută, cu o presiune de 1.4-1.8 bari.

    Adaugă în coș
  • Frizzante 41.00 lei

    DESCRIERE: Pétillant și revigorant, vinul frizzante rose este o poveste gustativă spusă cu rafinament. Realizat cu grijă, din
    struguri selecționați manual.
    AROME: Emană arome de zmeură, rodie și nectarine coapte.
    GUST: Fin, ușor efervescent, completat de note de căpșuni, zmeură și petale de trandafir.
    ASPECT: Nuantă distinsă de roz pal.
    FERMENTARE: Bulele fine se datorează fermentării lente la temperatură scăzută, cu o presiune de 1.4-1.8 bari

    Adaugă în coș
  • Rara Neagra Syrah Feteasca Neagră 120.00 lei

    SOI: Rară Neagră/ Syrah/ Fetească Neagră
    SOL: Luto-argilos
    REGIUNE de sud a Moldovei; Valul lui Traian
    VINIFICAȚIE: Maturat în barrique franțuzesc de stejar timp 12 luni
    ASPECT: roșu cărămiziu
    AROME: fructe negre de pădure, prune coapte, vanilie, piele, ciocolată
    GUST: armonios, cu aciditate echilibrată și tanini fini
    ASOCIERI CULINARE: Ragu de miel cu măsline și ardei, bucate la grătar, bacon, brisket de vită, carne de vânat, costiță de porc
    la grătar,
    Temperatura ideală de servire este de 18 grade C

    Adaugă în coș
  • Saperavi 120.00 lei

    SOI: Saperavi
    SOL: Luto-argilos
    REGIUNE de sud a Moldovei; Valul lui Traian
    VINIFICAȚIE: recoltarea și selectarea manuală a strugurilor obținuți din vița de vie de 40 ani
    ASPECT: roșu cărămiziu
    AROME: piper negru, cireșe, vanilie, condimente și ciocolată
    GUST: catifelat, cu note de ciocolată și vanilie, post-gust de lungă durată
    ASOCIERI CULINARE: brisket de vită, paste cu sos roșu, carne de vânat, costiță de porc la grătar, brânzeturi tari.
    Temperatura ideală de servire este de 18 grade C

    Adaugă în coș
  • Pinot Grigio 105.00 lei

    SOI: Pinot Grigio
    SOL: Luto-argilos
    REGIUNE de sud a Moldovei; Valul lui Traian
    VINIFICAȚIE: Struguri recoltați și selectați manual, apoi vinificați cu grijă prin metoda clasică, la temperatura controlată
    ASPECT: culoare roz somon, nuanțe de petale de trandafir
    AROMĂ: plăcută și delicată de trandafir, căpșuni, zmeură și fagi
    GUST: proaspăt, cu note de grapefruit, lime și o aciditate plăcută
    ASOCIERI CULINARE: bucate din pește, antreuri cu fructe de mare, creveți, legume la grătar, salate
    Temperatura ideală de servire este de 14 grade C

    Adaugă în coș
  • Chardonnay Cabernet Sauvignon 105.00 lei

    SOI: Chardonnay/ Cabernet Sauvignon
    SOL: Luto-argilos
    REGIUNE de sud a Moldovei; Valul lui Traian
    VINIFICAȚIE: barriqat în cupaj cu Cabernet Sauvignon, vinificat în alb timp de 12 luni
    ASPECT: pai cu nuanțe verzui
    AROME: miere de albine, pară, ananas, lemn dulce, pâine prăjită, unt
    GUST: Proaspăt și revigorant, aciditate echilibrată și rotunjime fructată
    ASOCIERI CULINARE: Stridiile, creveți în sos curry, tartarul de somon și avocado.
    Temperatura ideală de servire este de 14 grade C

    Adaugă în coș
  • Fetească Neagră Saperavi 70.00 lei

    SOI: Fetească Neagră/ Malbec
    SOL: Luto-argilos
    REGIUNE de sud a Moldovei; Valul lui Traian
    VINIFICAȚIE: Maturat în barrique franțuzesc de stejar timp de cel puțin 9 luni
    ASPECT: nuanță de roșu rubiniu intens
    AROMA: fructe roșii de pădure, vanilie, cireșe, prune uscate, completate cu o subtilă infuzie olfactivă de piper negru
    GUST: catifelat, plăcut, cu aciditate echilibrată, îmbină curajos note de ciocolată cu vanilie și un post-gust de lungă durată.
    ASOCIERI CULINARE: paste cu sos roșu, carne de vânat, lasagna sau spaghetti bolognese, se completează cu brânzeturi tari.
    Temperatura ideală de servire este de 18 grade C

    Adaugă în coș
  • Viorica Muscat Ottonel 70.00 lei

    SOI: Viorica/ Muscat Ottonel
    SOL: Luto-argilos
    REGIUNE de sud a Moldovei; Valul lui Traian
    VINIFICAȚIE: Struguri recoltați și selectați manual, vinificați cu grijă prin metoda clasică, la temperatura controlată
    ASPECT: galben pai
    AROMA: note îmbietoare de miere de albine se combină cu florile de salcâm și pepene galben proaspăt
    GUST: proaspăt, aciditate echilibrată, textură rotundă, fructuozitate distinctă
    ASOCIERI CULINARE: stridii, creveți, caracatiță la grătar, camembert si brie
    Temperatura ideală de servire este de 14 grade C

    Adaugă în coș
Coșul Meu
Wishlist
Recent Vizualizate
Categorii