fbpx

Despre Noi

beci pastrare vinuri rosii albe rose

Ce reprezintă Domeniile Davidescu? O cramă vitivinicolă concepută în cele mai bune tradiții ale vremii, în care se îmbină cutumele naționale de prelucrare a strugurilor și modernismul tehnologiilor de vinificație. Deținătoare a unui terroir de înaltă calitate în cel mai sudic punct al Republicii Moldova, compania a ajuns să-și aducă cele mai bune vinuri  în țări precum România, Japonia sau China.


Strugurii noștri nobili provin din soiuri crescute de peste 40 de ani pe teritoriul țării, iată de ce roadele noastre ne permit să concepem vinuri memorabile, cu gust profund și arome catifelate, în care se încapsulează tradițiile poporului din care ne tragem. Podgoriile amplasate în zona sudică a țării sunt renumite pentru terroir-ul fertil și pentru solul bogat în minerale și substanțe nutritive, care îmbunătățesc, în mod evident, calitatea produsului final. 


Vinurile noastre ajung să fie un deliciu în bucătăriile celor mai renumiți bucătari ai momentului, iar în curând vor ajunge în spațiul HoReCa, astfel încât să vă bucurați de savoarea lor, în asocieri culinare de excepție. 

Domeniile Davidescu pun un accent major pe calitate, inovație, dar și tradiție, astfel încât să ducem moștenirea neamului și frumusețea vinurilor moldave până dincolo de frontiere statului și să demonstrăm, la nivel global, ce potențial oenologic avem. 


Vinurile bune marca Domeniile Davidescu sunt o ofrandă adusă trecutului, prezentului și viitorului. 


Domeniile Davidescu – punem suflet în fiecare picătură!