Descoperă
vinurile noastre

Direct de la cramă

  • Rară Neagră Saperavi 42.00 lei

    SOIURI: Rară Neagră, Saperavi
    VINIFICAȚIE: Maturat în barrique franțuzesc de stejar timp de 6 luni.
    ASPECT: Roșu-rubiniu intens
    AROMA: Prune uscate, cireșe negre, scorțișoară, cu note de lemn dulce, piper și coajă de pâine
    GUST: catifelat, cu note de ciocolată, vanilie și un post gust armonios.
    ASOCIERI CULINARE: Miel la cuptor, paste cu sos roșu, carne de vânat, costiță de porc la grătar, Gorgonzola, Cheddar
    Temperatura ideala de servire este de 20 ̊C

    Adaugă în coș
  • Fetească Neagră Malbec 42.00 lei

    SOIURI: Feteasca Neagră / Malbec
    SOL: Luto-argilos
    REGIUNEA de sud a Moldovei; Valul lui Traian
    VINIFICAȚIE: Maturat în barrique franțuzesc de stejar timp de 6 luni
    AROMA: Prune uscate, fructe de pădure, cacao, coacăze, scorțișoară, piper negru.
    ASPECT: Roșu-rubiniu intens
    GUST: Plin, echilibrat, cu note de ciocolată, vanilie și un post gust catifelat de lungă durată
    ASOCIERI CULINARE: Brisket de vită, paste cu sos roșu, carne de vânat, costiță de porc la grătar, Gorgonzola picantă,
    Cheddar
    Temperatura ideala de servire este de 20 ̊C

    Adaugă în coș
  • Cabernet Sauvignon Fetească Neagră 42.00 lei

    SOIURI: Cabernet Sauvignon/Fetească Neagră
    SOL: Luto-argilos
    REGIUNEA de sud a Moldovei: Valul lui Traian
    VINIFICAȚIE: Maturat în barrique franțuzesc de stejar timp de 6 luni
    AROMA: Cireșe negre, fructe de pădure, coacăze, ciocolată, piper
    ASPECT: Roșu-rubiniu intens
    GUST: Plin, echilibrat, note de ciocolată, vanilie și un post gust catifelat de lungă durată
    ASOCIERI CULINARE: Brisket de vită, paste cu sos roșu, carne de vânat, costiță de porc la grătar, parmesan.
    Temperatura ideală de servire este de 20 ̊C

    Adaugă în coș
  • Rara Neagra Syrah Feteasca Neagră 120.00 lei

    SOI: Rară Neagră/ Syrah/ Fetească Neagră
    SOL: Luto-argilos
    REGIUNE de sud a Moldovei; Valul lui Traian
    VINIFICAȚIE: Maturat în barrique franțuzesc de stejar timp 12 luni
    ASPECT: roșu cărămiziu
    AROME: fructe negre de pădure, prune coapte, vanilie, piele, ciocolată
    GUST: armonios, cu aciditate echilibrată și tanini fini
    ASOCIERI CULINARE: Ragu de miel cu măsline și ardei, bucate la grătar, bacon, brisket de vită, carne de vânat, costiță de porc
    la grătar,
    Temperatura ideală de servire este de 18 grade C

    Adaugă în coș
  • Saperavi 120.00 lei

    SOI: Saperavi
    SOL: Luto-argilos
    REGIUNE de sud a Moldovei; Valul lui Traian
    VINIFICAȚIE: recoltarea și selectarea manuală a strugurilor obținuți din vița de vie de 40 ani
    ASPECT: roșu cărămiziu
    AROME: piper negru, cireșe, vanilie, condimente și ciocolată
    GUST: catifelat, cu note de ciocolată și vanilie, post-gust de lungă durată
    ASOCIERI CULINARE: brisket de vită, paste cu sos roșu, carne de vânat, costiță de porc la grătar, brânzeturi tari.
    Temperatura ideală de servire este de 18 grade C

    Adaugă în coș
  • Fetească Neagră Saperavi 70.00 lei

    SOI: Fetească Neagră/ Malbec
    SOL: Luto-argilos
    REGIUNE de sud a Moldovei; Valul lui Traian
    VINIFICAȚIE: Maturat în barrique franțuzesc de stejar timp de cel puțin 9 luni
    ASPECT: nuanță de roșu rubiniu intens
    AROMA: fructe roșii de pădure, vanilie, cireșe, prune uscate, completate cu o subtilă infuzie olfactivă de piper negru
    GUST: catifelat, plăcut, cu aciditate echilibrată, îmbină curajos note de ciocolată cu vanilie și un post-gust de lungă durată.
    ASOCIERI CULINARE: paste cu sos roșu, carne de vânat, lasagna sau spaghetti bolognese, se completează cu brânzeturi tari.
    Temperatura ideală de servire este de 18 grade C

    Adaugă în coș
Coșul Meu
Wishlist
Recent Vizualizate
Categorii