Descoperă
vinurile noastre

Direct de la cramă

  • Viorica Pinot Grigio 42.00 lei

    SOIURI: Viorica / Pinot Grigio
    SOL: Luto-argilos
    REGIUNEA de sud a Moldovei; Valul lui Traian
    VINIFICATIE: Recoltarea și selectarea manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică la temperatura controlată
    ASPECT: Pai cu nuanțe vezui
    AROMA: Miere de albini, flori de salcâm, note de piersică galbenă și pepene galben
    GUST: Proaspăt, cu aciditate echilibrată, rotund fructat
    ASOCIERI CULINARE: Stridii, melci, tartar de somon cu avocado, creveți în sos curry, file de sturion la cuptor, escalop fraged
    de vită
    Temperatura ideală de servire este de 14 ̊C

    Adaugă în coș
  • Aligote Muscat Ottonel 42.00 lei

    SOIURI: Aligote / Muscat Ottonel
    SOL: Luto-argilos
    REGIUNE de sud a Moldovei; Valul lui Traian
    VINIFICAȚIE: Recoltarea și selectarea manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică la temperatura controlată
    ASPECT: Galben pai cu nuanțe aurii
    AROMA: Floare de portocal, caprifoi, pepene galben copt, litchi
    GUST: Proaspăt, floral, ușor citric și mineral
    ASOCIERI CULINARE: Curry de pește cu migdale, caracatita aromata la gratar, file de biban la cuptor, piept de pui cu sos Dijon
    Temperatura ideala de servire este de 14 ̊C

    Adaugă în coș
  • Sauvignon Blanc Chardonnay 42.00 lei

    SOIURI: Sauvignon Blanc/ Chardonnay
    SOL: Luto-argilos
    REGIUNE de sud a Moldovei; Valul lui Traian
    VINIFICATIE: Recoltarea și selectarea manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică la temperatura controlată
    ASPECT: pai cu nuanțe verzui
    AROME: coacăză, lămâie verde, piersică albă, grapefruit
    GUST: proaspăt, aciditate echilibrată, rotund, fructat, nuanțe de piersică
    ASOCIERI CULINARE: stridii, melci, tartar de somon cu avocado, creveți în sos curry, file de sturion la cuptor
    Temperatura ideală de servire este de 14 grade C

    Adaugă în coș
  • Chardonnay 42.00 lei

    SOI: Chardonnay
    SOL: Luto-argilos
    REGIUNE de sud a Moldovei; Valul lui Traian
    VINIFICAȚIE: Maturat în barrique franțuzesc de stejar timp 3 luni
    AROMA: Seducător și proaspăt, cu note delicioase de miere de albine, pară și ananas.
    ASPECT: Galben pai, ușor translucid
    GUST: Proaspăt și revigorant, aciditate echilibrată și rotunjime fructată
    ASOCIERI CULINARE: Pui la gratar, stridii, melci, tartar de somon cu avocado, creveți în sos curry
    Temperatura ideală de servire este de 14 grade

    Adaugă în coș
  • Muscat Viorica 43.00 lei

    SOI: Muscat/ Viorica
    SOL: Luto-argilos
    REGIUNE de sud a Moldovei; Valul lui Traian
    VINIFICAȚIE: prin metoda Charmant
    ASPECT: galben pai cu nuanțe subtile verzui
    AROMA: miere de albine, flori de salcâm, note delicate de pepene galben
    GUST: proaspăt, echilibrat cu nuanțe de piersică galbenă
    ASOCIERI CULINARE: aperitive ușoare, crochete de peste, tartine cu brânză de capră și miere, cu creveți, brânzeturi și
    deserturi de sezon

    Adaugă în coș
  • Banc de Blancs 43.00 lei

    SOI: Chardonnay
    SOL: Luto-argilos
    REGIUNE de sud a Moldovei; Valul lui Traian
    VINIFICAȚIE: prin metoda Charmant
    ASPECT: galben pai cu delicate nuanțe verzui
    AROMA: note de citrice, de lamaie verde, grapefruit și lime
    GUST: proaspăt și echilibrat, textură rotundă, fructuozitate și un post gust de citrice
    ASOCIERI CULINARE: fructe de mare, păstrăv la grătar, piept de curcan la cuptor cu legume proaspete și branzeturi brie și
    camembert

    Adaugă în coș
  • Frizzante 41.00 lei

    DESCRIERE: Pétillant și revigorant, vinul frizzante alb este o poveste gustativă spusă cu rafinament. Realizat cu grijă, din
    struguri selecționați manual.
    AROME: Emană arome subtile de floare de portocal, pepene galben și lime.
    GUST: Fin, ușor efervescent, completat de o aciditate echilibrată, cu nuanțe de caprifoi și pere coapte.
    ASPECT: Nuantă distinsă de galben-pai.
    FERMENTARE: Bulele fine se datorează fermentării lente la temperatură scăzută, cu o presiune de 1.4-1.8 bari.

    Adaugă în coș
  • Chardonnay Cabernet Sauvignon 105.00 lei

    SOI: Chardonnay/ Cabernet Sauvignon
    SOL: Luto-argilos
    REGIUNE de sud a Moldovei; Valul lui Traian
    VINIFICAȚIE: barriqat în cupaj cu Cabernet Sauvignon, vinificat în alb timp de 12 luni
    ASPECT: pai cu nuanțe verzui
    AROME: miere de albine, pară, ananas, lemn dulce, pâine prăjită, unt
    GUST: Proaspăt și revigorant, aciditate echilibrată și rotunjime fructată
    ASOCIERI CULINARE: Stridiile, creveți în sos curry, tartarul de somon și avocado.
    Temperatura ideală de servire este de 14 grade C

    Adaugă în coș
  • Viorica Muscat Ottonel 70.00 lei

    SOI: Viorica/ Muscat Ottonel
    SOL: Luto-argilos
    REGIUNE de sud a Moldovei; Valul lui Traian
    VINIFICAȚIE: Struguri recoltați și selectați manual, vinificați cu grijă prin metoda clasică, la temperatura controlată
    ASPECT: galben pai
    AROMA: note îmbietoare de miere de albine se combină cu florile de salcâm și pepene galben proaspăt
    GUST: proaspăt, aciditate echilibrată, textură rotundă, fructuozitate distinctă
    ASOCIERI CULINARE: stridii, creveți, caracatiță la grătar, camembert si brie
    Temperatura ideală de servire este de 14 grade C

    Adaugă în coș
  • Chardonnay 70.00 lei

    SOI: Chardonnay
    SOL: Luto-argilos
    REGIUNE de sud a Moldovei; Valul lui Traian
    VINIFICAȚIE: Maturat în barrique franțuzesc de stejar timp 6 luni
    AROMA: vanilie cu note delicioase de miere de albine, pară și ananas.
    ASPECT: Galben pai
    GUST: aciditate echilibrată, rotunjime fructată
    ASOCIERI CULINARE: Pui la grătar, stridii, melci, tartar de somon cu avocado, creveți în sos curry
    Temperatura ideală de servire este de 14 grade C

    Adaugă în coș
Coșul Meu
Wishlist
Recent Vizualizate
Categorii