fbpx

Asocieri Culinare

Vinurile bune se dezvăluie pe deplin doar în combinații culinare potrivite. Această regulă este cunoscută în întreaga lume și nu-ți pierde din actualitate, deoarece asocierile culinare și vinurile alese atent sunt o nouă dovadă de stil și de rafinament. Crama Domeniile Davidescu respectă, cu strictețe, această regulă, fapt pentru care l-am provocat pe chef Cătălin Scărlătescu, bucătar de renume, culinar iscusit, jurat în emisiunea „Chefi la cuțite”, să pregătească cele mai inedite și savuroase combinații de bucate, numai bune de gustat alături de diferite vinuri seci sau demiseci din colecțiile noastre.

Descoperă cel mai potrivit mix dintre gustul mâncării alese și a vinului aromat, plin de personalitate și cu acorduri fine. Cele mai bune vinuri moldovenești se alătură într-un tangou natural cu platourile impecabile, semnate de chef Scărlătescu, descoperindu-ți plenitudinea emoțiilor culese din pământurile basarabene, tocmai din renumita zonă sudică, în care terroir-ul, soarele și energia strămoșească s-au împletit în cea mai frumoasă combinație vinicolă.

Optează pentru una dintre rețetele de mai jos și combină un pui la cuptor alături de un Sauvignon Blanc și Riesling sau un mușchi de vită la cuptor în acompaniamentul unui vin roșu Feteasca Neagră și Malbec.

Domeniile Davidescu – noi îți aducem savoare fiecărei clipe!