Descoperă
vinurile noastre
Direct de la cramă
-
Chardonnay 70.00 leiAdaugă în coș
SOI: Chardonnay
SOL: Luto-argilos
REGIUNE de sud a Moldovei; Valul lui Traian
VINIFICAȚIE: Maturat în barrique franțuzesc de stejar timp 6 luni
AROMA: vanilie cu note delicioase de miere de albine, pară și ananas.
ASPECT: Galben pai
GUST: aciditate echilibrată, rotunjime fructată
ASOCIERI CULINARE: Pui la grătar, stridii, melci, tartar de somon cu avocado, creveți în sos curry
Temperatura ideală de servire este de 14 grade C -
Rose 70.00 leiAdaugă în coș
SOI: Cabernet Sauvignon
SOL: Luto-argilos
REGIUNE de sud a Moldovei; Valul lui Traian
VINIFICAȚIE: Recoltarea și selectarea manuală a strugurilor, vinificat prin metoda clasică la temperatura controlată
ASPECT: roz somon cu subtile nuanțe de petale de trandafir
AROMA: zmeură proaspătă, căpșuni
GUST: proaspăt, răcoritor, o aciditate echilibrată, un gust vibrant și energizant
ASOCIERI CULINARE: brânzeturi ușoare, porții de stridii proaspete, salată cezar, tarte cu avocado și somon.
Temperatura ideală de servire este de 14 grade C -
DIVIN 20 ani 320.00 leiAdaugă în coș
Vinars maturat in barrique
Gust: profund, cu note moi de lemn și fructe uscate.
Aromă: ciocolată neagră, stafide, piele fină, stejar prajit, tutun.
Temperatura de servire: 20 – 22°C -
DIVIN 10 ani 130.00 leiAdaugă în coș
Vinars maturat in barrique
Gust: rotund, echilibrat, cu o textură moale și notă ușor picantă.
Aromă: caramel, nucă prăjită, condimente fine, lemn dulce.
Temperatura de servire: 20 – 22°C -
DIVIN 7 ani 105.00 leiAdaugă în coș
Vinars maturat in barrique
Gust: echilibrat, ușor astringent, cu note finale de caramel și lemn tânăr.
Aromă: caise uscate, prune, vanilie, migdale prăjite.
Temperatura de servire: 20 – 22°C
TOATE PRODUSELE ÎNCĂRCATE !