Photowall impresionant la Festivalul Vinului la București

În weekendul 16-17 septembrie 2023, șoseaua Kiseleff din București a devenit gazda mult așteptatului Festival al Vinului Moldovei, un eveniment care a reunit 44 de crame din Republica Moldova.

La acest eveniment s-au remarcat prin inovație și adaptare la consumatori, cei de la Crama Domeniile Davidescu.

Aceștia, definiți de motto-ul „Inspiră Generații”, au reușit să capteze atenția vizitatorilor printr-un impresionant photowall decorat cu flori naturale și elemente de branding. Iar dacă și-au dorit să capteze atenția celor peste 60.000 de vizitatori ai festivalului, am putea spune că au reușit cu succes. Era practic imposibil să nu fie observați. Asta înseamnă, în fond, marketing cu inspirație.

Mai mult de atât, peste 500 de vizitatori s-au fotografiat, fiecare în stilul lui, la acest photowall. Iar drept recompensă, cei care au distribuit fotografiile pe rețelele de socializare au fost răsplătiți cu un pahar de vin sau spumant, la alegere. Bineînțeles că preferatul a fost primul spumant făcut vreodată din soiul Rară Neagră Rose, care s-a și terminat neașteptat de repede, din prima zi a festivalului.

Prezent și atent la interacțiunile consumatorilor, Andrian Davidescu, reprezentantul familiei de antreprenori din Republica Moldova, a declarat despre participarea în cadrul Festivalului:

„Ne bucurăm că am oferit ocazia de a crea amintiri speciale și am adus oamenii împreună, facilitând conexiunile autentice. Pentru noi, interacțiunea umană este esențială și am avut plăcerea să vorbim cu voi, să ascultăm poveștile și trăirile voastre, care ne inspiră să tindem mereu să devenim mai buni!”

DSC0659

Articol preluat de pe modernbuyer.ro