Pinot Grigio
105.00 lei
SOI: Pinot Grigio
SOL: Luto-argilos
REGIUNE de sud a Moldovei; Valul lui Traian
VINIFICAȚIE: Struguri recoltați și selectați manual, apoi vinificați cu grijă prin metoda clasică, la temperatura controlată
ASPECT: culoare roz somon, nuanțe de petale de trandafir
AROMĂ: plăcută și delicată de trandafir, căpșuni, zmeură și fagi
GUST: proaspăt, cu note de grapefruit, lime și o aciditate plăcută
ASOCIERI CULINARE: bucate din pește, antreuri cu fructe de mare, creveți, legume la grătar, salate
Temperatura ideală de servire este de 14 grade C
An recoltă | 2024 |
---|---|
Tip vin | vin roz sec |
Volum sticlă | 750 ml |
Conținut alcool | 12,5% |
5 |
|
0 |
4 |
|
0 |
3 |
|
0 |
2 |
|
0 |
1 |
|
0 |
Produse Conexe
SOIURI: Cabernet Sauvignon/Merlot
SOL: Luto-argilos
REGIUNE de sud a Moldovei; Valul lui Traian
VINIFICAȚIE: Recoltarea și selectarea manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică la temperatura controlată
ASPECT: Roz somon, cu nuanța petalelor de trandafir
AROMA: Zmeură, căpșuni, grepfruit, note fine florale
GUST: Proaspăt, fructat, ușor mineral
ASOCIERI CULINARE: Lobster și scoici, doradă la grătar cu unt de salvie, creveți la tigaie, piept de pui în sos Dijon, sushi.
Temperatura ideala de servire este de 14 ̊C.
DESCRIERE: Pétillant și revigorant, vinul frizzante rose este o poveste gustativă spusă cu rafinament. Realizat cu grijă, din
struguri selecționați manual.
AROME: Emană arome de zmeură, rodie și nectarine coapte.
GUST: Fin, ușor efervescent, completat de note de căpșuni, zmeură și petale de trandafir.
ASPECT: Nuantă distinsă de roz pal.
FERMENTARE: Bulele fine se datorează fermentării lente la temperatură scăzută, cu o presiune de 1.4-1.8 bari
SOI: Saperavi
SOL: Luto-argilos
REGIUNE de sud a Moldovei; Valul lui Traian
VINIFICAȚIE: recoltarea și selectarea manuală a strugurilor obținuți din vița de vie de 40 ani
ASPECT: roșu cărămiziu
AROME: piper negru, cireșe, vanilie, condimente și ciocolată
GUST: catifelat, cu note de ciocolată și vanilie, post-gust de lungă durată
ASOCIERI CULINARE: brisket de vită, paste cu sos roșu, carne de vânat, costiță de porc la grătar, brânzeturi tari.
Temperatura ideală de servire este de 18 grade C
SOI: Rară Neagră
SOL: Luto-argilos
REGIUNE de sud a Moldovei; Valul lui Traian
VINIFICAȚIE: prin metoda Charmant
ASPECT: nuanță delicată de roz somon, similară petalelor de trandafir
AROMĂ: căpșună, grapefruit, accentuate de o notă subtilă de petale de flori roz
GUST: o experiență rafinată, completată armonios de o aciditate crocantă
ASOCIERI CULINARE: bruschete de somon, tartar de ton, pui la cuptor, branzeturi brie și gorgonzola, prăjituri delicate
SOI: Rară Neagră/ Syrah/ Fetească Neagră
SOL: Luto-argilos
REGIUNE de sud a Moldovei; Valul lui Traian
VINIFICAȚIE: Maturat în barrique franțuzesc de stejar timp 12 luni
ASPECT: roșu cărămiziu
AROME: fructe negre de pădure, prune coapte, vanilie, piele, ciocolată
GUST: armonios, cu aciditate echilibrată și tanini fini
ASOCIERI CULINARE: Ragu de miel cu măsline și ardei, bucate la grătar, bacon, brisket de vită, carne de vânat, costiță de porc
la grătar,
Temperatura ideală de servire este de 18 grade C
SOIURI: Rară Neagră
SOL: Luto-argilos
REGIUNEA de sud a Moldovei; Valul lui Traian
VINIFICAȚIE: Recoltarea și selectarea manuală a strugurilor, vinificat prin metoda clasică la temperatura controlată
ASPECT: Culoare roz somon, nuanțe de petale de trandafir
AROMA: Zmeură, căpșuni, note fine florale și de grepfrut
GUST: Proaspăt, fructat și ușor mineral
ASOCIERI CULINARE: Dorada la grătar cu unt de salvie, creveți la tigaie cu rozmarin, piept de pui in sos Dijon, salata Nicoise
Temperatura ideala de servire este de 14 ̊C
SOI: Chardonnay/ Cabernet Sauvignon
SOL: Luto-argilos
REGIUNE de sud a Moldovei; Valul lui Traian
VINIFICAȚIE: barriqat în cupaj cu Cabernet Sauvignon, vinificat în alb timp de 12 luni
ASPECT: pai cu nuanțe verzui
AROME: miere de albine, pară, ananas, lemn dulce, pâine prăjită, unt
GUST: Proaspăt și revigorant, aciditate echilibrată și rotunjime fructată
ASOCIERI CULINARE: Stridiile, creveți în sos curry, tartarul de somon și avocado.
Temperatura ideală de servire este de 14 grade C
SOI: Cabernet Sauvignon
SOL: Luto-argilos
REGIUNE de sud a Moldovei; Valul lui Traian
VINIFICAȚIE: Recoltarea și selectarea manuală a strugurilor, vinificat prin metoda clasică la temperatura controlată
ASPECT: roz somon cu subtile nuanțe de petale de trandafir
AROMA: zmeură proaspătă, căpșuni
GUST: proaspăt, răcoritor, o aciditate echilibrată, un gust vibrant și energizant
ASOCIERI CULINARE: brânzeturi ușoare, porții de stridii proaspete, salată cezar, tarte cu avocado și somon.
Temperatura ideală de servire este de 14 grade C
Recenzii
Nu există comentarii încă.