fbpx

Echipa

Domeniile Davidescu struguri

E spune că munca aduce rezultate dacă e realizată cu perseverență, cu hărnicie și, mai ales, în echipă. Acest lucru este valabil, cu atât mai mult, în afacerile legate de crearea vinurilor, în care e nevoie de foarte mult suflet și emoție.


Crama Domeniile Davidescu, deja de câțiva ani, creează cele mai bune vinuri roșii, albe, rose, delectându-și clienții cu rafinament și savoare. Ceea ce rămâne însă în culise este munca echipei formate din cei mai experimentați tehnicieni, oenologi, oameni din agricultură, care gestionează un terroir extrem de fertil în cel mai sudic punct al Republicii Moldova, un terroir bogat în substanțe nutritive, astfel încât roadele noastre ne permit să creăm o serie de vinuri cu caracter, mature, cu gust bogat și nuanțe fine.


Familia Davidescu, Vladimir Davidescu și copiii Andrian și Elena, pun la baza muncii lor multă atenție, grijă, dăruire de sine și perseverență, astfel încât să ofere nu doar un produs finit bun, ci o carte de vizită a vinurilor basarabene. Cu studii în domeniu și cu o strategie bine pusă la punct, aceștia zi de zi lucrează ca să obțină vinuri roșii, rose sau albe potrivite chiar și pentru cei mai rafinați consumatori de vin. Folosesc în activitatea lor tehnologii inovative și rețete de tradiție, legendare.


Domeniile Davidescu își centrează activitatea pentru a-și fideliza clienții și a deveni o marcă de anvergură pe piața mondială a vinificației. Devotamentul față de tradiție, deschiderea față de inovație – iată doar câteva dintre principiile pe care-și fundamentează activitatea echipa cramei.


Grație acestor principii, am reușit să concepem vinuri cu personalitate, cu rafinament, vinuri pe care le puteți savura la o cină romantică sau în familie, alături de persoanele dragi.


Domeniile Davidescu – cu drag pentru dumneavoastră!